Hypnotisk EFT Practitioner

Du kan nu blive EFT practitioner på Hypnoseterapeutskolen. Det er et forløb med i alt 8 dages uddannelse fordelt på 2 moduler:

  1. Hypnose Grunduddannelsen (4 dage – næste gang: 31. oktober – 3. november 2019)
  2. Hypnotisk EFT (4 dage næsgte gang: 30. april – 3. maj 2020).

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og er tæt forbundet med hypnose, da også EFT handler om indre fokus og det at bearbejde traumer og triggere, samt det at bruge positive suggestioner – for derved at give slip på fysisk eller psykisk ubehag. Faktisk er EFT derved hypnose – men tilsat brugen af let banken på udvalgte akupunkturpunkter.

EFT er en videreudvikling af TFT – tankefeltterapi – som oprindeligt er udviklet af psykologen Roger Callahan. EFT blev udviklet af en af Callahans elever – Gary Craig. EFT og TFT er derfor 2 sider af samme sag, men EFT er overordnet set en mere simpel, men stadig meget effektiv måde at arbejde på. Vi vil tage udgangspunkt i den måde at arbejde med EFT på som Nick Ortner beskriver i sin bog “Sæt livet fri”. Det anbefales derfor at læse denne forud for EFT modulet af uddannelsen.

Metoden er let at lære, og let at anvende for dig som allerede har lært hypnose og derfor kan du efter at du har gennemført vores 4 dages Hypnose Grunduddannelsen lære at bruge EFT terapeutisk – altså til at hjælpe andre med at opnå større psykisk eller fysisk velbefindende – på kun 4 yderligere undervisningsdage

Desuden er der til EFT modulet tilknyttet Online undervisning i at bruge EFT til selvbehandling. Dér lærer du alt det der gør EFT specielt i forhold til den form for hypnose du allerede kender – nemlig det at “banke” eller “tappe” på udvalgte meridianbane punkter på kroppen. I Online delen er der således særligt fokus på at bruge EFT som selvbehandlingsmetode, og på de 4 live undervisningsdage lærer du at bruge EFT til at behandle andre – i tæt sammenhæng med de metoder og fremgangsmåder som du kender fra hypnose. Derfor hedder modulet Hypnotisk EFT.

I Hypnose Grunduddannelsen lærer du alt det grundlæggende hypnose samt simple terapeutiske forløsningsmetoder, og i Online delen lærer du at bruge Hypnose til selvbehandling. Som færdiguddannet Hypnotisk EFT practitioner har du altså et komplet værktøjssæt af hypnose og EFT metoder til både selvbehandling og til terapeutisk behandling af andre.

Pris: kr. 13.500,-

Prisen er inkl., kaffe, the, frugt og snacks.

Depositum på kr. 2.500,- betales ved tilmelding. Restbeløbet kan betales i op til 6 månedlige rater startende når det første modul (Hypnose Grunduddannelsen) tages. 

Fuld forplejning inkl. alle hovedmåltider kan tilkøbes for 2.000 kr. (dækker alle 8 kursusdage)

Overnatning kan tilkøbes for kr. 250,- pr. nat. Det dækker overnatning i delt dobbeltværelse enten på eller i nærheden af kursusstedet. Enkeltværelse kan tilkøbes for kr. 500,- pr. nat.

Tilmelding:

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk 

eller tlf. 51912867

Efter tilmelding sender vi dig en mail med praktiske oplysninger og faktura på depositum.