Svedehytte ceremoni

Svedehytten er Moder Jords livmoder, hvor du kan gennemgå en meget kraftfuld spirituel proces, hvor du renses på alle planer og genfødes til en større og dybere kontakt til Moder Jord, dig selv, din krop og hele det guddommelige univers.

I svedehytten er vi i – og arbejder med – naturens energi, med de 4 retninger, de 4 årstider, og de 4 elementer. Derigennem arbejder vi os gennem 4 runder af henholdsvis fornyelse, vækst, healing/rensning og hvile/ro. Både ånd, krop, følelser og tanker er med i processen.

Undervejs får vi – udover Moder Jord og Universet – hjælp fra dyrenes åndeverden i form af totemdyrene for de 4 retninger. Og så selvfølgelig dine egne kraftdyr, skytsengle og andre åndelige væsner i lyset der bliver tiltrukket, og vælger at deltage eller bidrage.  

Praktisk:

  • Selve ceremonien varer 2-3 timer og starter ca. Kl. 18. Mødetid er kl. 17. Der er mulighed for omklædning indendørs.
  • Der er varmt i svedehytten ! Vælg påklædning efter det. For mænd vil det typisk være badeshorts eller lignende og for kvinder en løstsiddende bomuldskjole eller lignende.
  • Der er kun i nødstilfælde mulighed for kort at komme ud af hytten efter hver runde
  • Der serveres vand og suppe bagefter. Vi slutter senest kl. 22.
  • Medbring håndklæde og/eller tæppe du kan sidde på, og som du kan holde dig varm med udenfor svedehytten. Evt. ekstra håndklæde hvis du har brug for en lille ”Skylle” under bruseren bagefter (udendørs bruser – koldt vand!).

Sig til hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om det er noget for dig.

Næste svedehytte: d. 16. september kl. 17-22.

Pris: kr. 400,-

Max. 12 deltagere

Sted: Husemosevej 6, 5491 Blommenslyst

Tilmelding nødvendig.

Du er tilmeldt når betaling er modtaget. Mobile Pay: 51912867

SMS Tlf. 51912867 eller Henrik@hypnoseterapeutskolen.dk