Grundkursus i hypnose – lær at hypnotisere.

På vores grundkursus, lærer du hvordan du sikkert og effektivt, og på en behagelig og afslappende måde, bringer andre mennesker i hypnose.

Early Bird Pris indtil 3 uger før kursusstart:

2.495 kr (Spar 1.000,-)

Du kan i forbindelse med kurset købe bogen “Hypnose – Naturlig og effektiv terapi” til rabatpris på kr. 200,- Normalpris er kr 249,- plus porto.

Næste kursus

Lørdag d. 10-Søndag d. 11. august kl 9-17 i Horsens

Indhold

Der udleveres en træningsmanual på første kursusdag.

Det får du:

 • 2 hele undervisningsdage med fysisk undervisning med teori og masser af praktiske demonstrationer, og praktisk træning omkring en række hypnotiske teknikker.
 • En grundig manual med trinvis beskrivelse af alle teknikker og metoder
 • Deltagerbevis
 • Kaffe, the, frugt og lidt sødt til eftermiddagskaffen
 • Mulighed for sparring og supervision over telefon af din efterfølgende træning
 • BONUS 1 (VÆRDI 1.795 KR): Adgang til vores online grundkursus – hvor du kan genopfriske alt du har lært, plus lære en masse ekstra teknikker – bl.a. at teste en persons modtagelighed i forhold til hypnose. Det kan bruges både i faglig sammenhæng i klinikken og til at lege lidt med hypnose i sociale sammenhænge ift. f.eks. familie og venner mv.
 • BONUS 2 (VÆRDI 795 KR): Adgang til vores Online selvhypnose kursus med bla. 10 mp 3 hypnoser. Værdi i alt: 2.590 kr
 • Kurset er adgangsgivende til vores uddannelse til professionel Hypnose Terapeut.

På kurset lærer du at bringe andre mennesker i hypnose. På hypnose fagsprog kaldes sådanne teknikker for induktioner og fordybere. I denne video, kan du allerede nu se en praktisk demonstration af nogle af de mange teknikker du lærer.

Kursusdatoer, forår 2024

Horsens:

Lørdag d. 10-Søndag d. 11. august kl 9-17

Sted: Priorsløkkevej 83, 8700 Horsens (Baghuset)

Early bird pris 2.495 kr (gælder indtil 20. juli, herefter gælder normalprisen på 3.495 kr)

Underviser: Henrik Jørgensen, Hypnoseinstruktør

Tilmelding

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk eller tlf. 51912867

Beskrivelse af kurset

Når du har deltaget på vores grundkursus kan du effektivt hypnotisere andre mennesker på en blid og behagelig måde. En metode til at gøre dette kaldes i fagsproget for en induktion. På vores grundkursus lærer du en række forskellige induktioner i teori og praksis, så du har værktøjer til forskellige typer af mennesker. Dertil kommer naturligvis effektive fordybningsteknikker, så du altid kan tage den hypnotiske tilstand til et endnu dybere niveau.

Du lærer også om suggestioner i teori og praksis. Suggestioner betyder i denne sammenhæng forslag til underbevidstheden – altså dét at plante en idé – et lille frø – på et ubevidst plan der kan spire, vokse og gro.

Du lærer desuden at bruge suggestioner til at forstærke og fordybe den hypnotiske tilstand, samt det at bruge suggestion til at guide og lede en person til at have et bestemt fokus eller en bestemt indre oplevelse/sansning. I den forbindelse lærer du også at bruge såkaldte powerwords – kraftfulde ord. Det er ord der hjælper dig med at sætte kraft på dine suggestioner samt skabe flow og sammenhæng i din guidning som hypnotisør.

Du får også udleveret metodebeskrivelser til hele sessioner, hvor du effektivt kan hjælpe andre med at forstærke ro, tryghed og afslappethed.

Træning – og hvad kan du efter grundkurset?

Det er vigtigt at træne meget for at blive god til hypnose. Det er typisk ret let af skaffe personer der er interesseret i at opleve hypnose, så du kan komme igang med træmingen. Måske har du familie og venner der er nysgerrige. Men ellers vil et simpelt opslag på forskellige Facebook grupper og andre sociale medier som regel hurtigt give respons.

Min opfordring er at du fra start melder klart ud at du lige er påbegyndt din træning omkring hypnose, og at du har brug for at træne det at få andre i hypnose. Dette for at undgå at dem der melder sig som”øve kanin” tror, at du er klar til at hjælpe dem med svære psykiske og fysiske udfordringer.

Udover at træne de såkaldte induktionsmetoder (= det at få en person i hypnose) og fordybelsesteknikker (det at gøre hypnosen dybereI starten vil jeg anbefale at du træner suggestion (det at plante nye “frø” eller ideer i underbevudstheden) f.eks. gennem suggestionstest. Det er altsammen noget du lærer i kurset!

Når du så har trænet disse grundlæggende ting et stykke tid (den tid der passer for dig) kan du gå igang med hele sessioner efter de skabeloner der er givet i kursets bonus del. Hvis du er flittig med træningen kan du efter kort tid komme igang med faktisk at hjælpe andre mennesker med at få det bedre – f.eks. at få mere ro og slappe mere af. Og det er guld værd!

Videre uddannelse

Grundkurset er adgangsgivende til vores Hypnoseterapeut uddannelse, hvor du lærer at arbejde professionelt med hypnose som terapeutisk værktøj, og dermed bliver klar til også at hjælpe andre med “tunge” psykiske problemstillinger som f.eks. angst, fobier og lavt selvværd. Du kan læse meget mere om hypnose terapeut uddannelsen inkl. priser HER.

Indholdet på hver modul af terapeut uddannelsen kan du læse om HER

Indhold

 • Sanserne
 • Suggestioner
 • Induktioner
 • Fordybere
 • Powerwords
 • At guide andre effektivt og blidt ind og ud af hypnose

Gratis kursus?

Hvis du kan samle mindst 4 personer udover dig selv, og du kan stille kursuslokale til rådighed, kan du deltage gratis på kurset. Ring på tlf 51912867 for mere info.

Online

Du kan også tage vores grundkursus som online video kursus.

Du kan læse mere om Online Grundkurset HER

Pris: 1.795 kr