Grundkursus, 2 dage – lær at hypnotisere

Når du har deltaget på vores 2 dages grundkursus kan du effektivt hypnotisere andre mennesker på en blid og behagelig måde. En metode til at gøre dette kaldes i fagsproget for en induktion. På vores grundkursus lærer du en række forskellige induktioner i teori og praksis, så du har værktøjer til forskellige typer af mennesker. Dertil kommer naturligvis effektive fordybningsteknikker, så du altid kan tage den hypnotiske tilstand til et endnu dybere niveau.

Du lærer også om suggestioner i teori og praksis. Suggestioner betyder i denne sammenhæng forslag til underbevidstheden – altså dét at plante en idé – et lille frø – på et ubevidst plan der kan spire, vokse og gro.

Du lærer bl.a. at udføre såkaldte suggestionstest, hvor du gennem suggestioner, kan teste en persons modtagelighed i forhold til hypnose. Det kan bruges både i faglig sammenhæng i klinikken og i sociale sammenhænge ift. f.eks. familie og venner mv.

Du lærer desuden at bruge suggestioner til at forstærke og fordybe den hypnotiske tilstand, samt det at bruge suggestion til at guide og lede en person til at have et bestemt fokus eller en bestemt indre oplevelse/sansning. I den forbindelse lærer du også at bruge såkaldte powerwords – kraftfulde ord. Det er ord der hjælper dig med at sætte kraft på dine suggestioner samt skabe flow og sammenhæng i din guidning som hypnotisør.

Du får også udleveret metodebeskrivelser til effektivt at hjælpe andre med at forstærke ro, tryghed og afslappethed.

Du modtager deltagerbevis efter de 2 dage. Kurset er adgangsgivende til vores Hypnoseterapeutuddannelse, hvor du lærer at bruge hypnose professionelt som terapeut (4 moduler á 4 dage ).

Indhold

  • Suggestioner
  • Suggestionstest
  • Induktioner
  • Fordybere
  • Powerwords
  • At guide andre effektivt og blidt ind og ud af hypnose

Pris

3.495 kr

Du kan i forbindelse med kurset købe bogen “Hypnose – Naturlig og effektiv terapi” til rabatpris på kr. 200,- Normalpris er kr 249,- plus porto.

Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding. Restbeløbet betales senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding mindst 1 måned før kursusstart returneres depositum.

Der udleveres en træningsmanual på første kursusdag..

Gratis kursus?

Hvis du kan samle mindst 6 personer udover dig selv, og du kan stille kursuslokale til rådighed, kan du deltage gratis på kurset. Ring på tlf 51912867 for mere info.

Online

Du kan også tage vores grundkursus som et online video kursus.

Pris: 1.695 kr

Forudsætning

Du skal have gennemgået vores gratis online intro kursus i hypnose inden kursusstart. Du kan bl.a. få adgang til intro kurset ved at tilmelde dig Nyhedsbrevet her på hjemmesiden eller ved at sende en mail til henrik@hypnoseterapeutskolen.dk

Eneste forudsætning for deltagelse derudover er et åbent sind og interesse for hypnose.

Kurset er adgangsgivende til vores Hypnoseterapeut uddannelse (4 x 4 dage).

Kursusdatoer, 2020, Forår

Alle kursusdage er kl. 9-16.30.

Der serveres kaffe, the og frugt.

Odense, torsdag d. 23 – fredag d. 24. januar.

Vejle, lørdag d. 25 – søndag d. 26. januar

Vejle, lørdag d. 22 – søndag 23. februar

Odense, torsdag d. 19 – fredag d. 20. marts

Vejle, lørdag d. 21 – søndag d. 22 marts

I Odense: Fyns Hypnose Klinik, Stærmosegårdsvej 16, 5230 Odense M

I Vejle: Vejle Hypnose Klinik, Vestre Engvej 10, 1.sal, 7100 Vejle

Tilmelding

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk eller tlf. 51912867