Bliv professionel hypnose terapeut – med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen

Lær hypnose og gå på opdagelse i en verden af forandring

Med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen lærer du at bruge hypnose som terapeutisk værktøj til dybtgående forandringer. Undervejs vil du gennem viden, træning, supervision og terapi vokse på både et personligt og fagligt plan – så du er klædt på til at starte din egen klinik, og arbejde professionelt med hypnose og hypnoseterapi.

Ratebetaling

Du kan komme med på denne transformerende faglige og personlige rejse på ratebetaling med 5.000 kr i engangsbetaling (2.000 kr ifm. Early Bird) og 1.650 kr pr måned i 12 måneder. 

 

Læs mere om priser længere nede på denne side.

Skal du have en plads på næste terapeuthold? Vi starter d. 19. september 2024. Se alle datoer for de 4 moduler HER

Forudsætning:

For at starte på terapeutuddannelsen skal du gennemgå vores grundkursus. Du kan enten tage grundkurset Online eller som fysisk undervisning som 2 dages kursus. Derudover kræves kun et åbent sind og lysten til at arbejde med forandringsprocesser i dig selv og andre. Vores Online Video Grundkursus ligger klar til at du kan gå igang straks efter tilmelding.

Modulopbygget hypnose uddannelse

Vores terapeutiske hypnose uddannelse er modulopbygget, og består af 4 moduler og en eksamensweekend – i alt 16 dages intensiv undervisning. Dertil kommer et antal live online møder efter behov – minimum 1 gang mellem hvert af modulerne.

På Hypnose Terapeut Skolen får du meget mere end et kursus, hvor du lærer at bringe andre i hypnose. Gennem denne unikke hypnose uddannelse får du også en dyberegående forståelse omkring det menneskelige sind, og årsagerne til de adfærds- og tankemønstre vi har som mennesker.

Denne forståelse hjælper dig med at se ind bag overfladen, og forstå dig selv og din klient på et dybere plan.  Med alle de effektive værkstøjer du lærer, kan du hjælpe andre mennesker på et dybt plan med at bearbejde og give slip på blokeringer og ubalancer, og dermed skabe varige, positive forandringer.

hypnose uddannelse, Lær hypnose

Træning, supervision og egenterapi

Mellem hvert modul af Hypnose Terapeut Skolens hypnose uddannelse skal det indlærte trænes. Udover at du opfordres til at træne med dine medstuderende, gennemgår du undervejs mindst 30 sessioner med klienter derhjemme, med supervision fra underviseren (telefon/skype). Dette medvirker til en stærk og dyb integration og forståelse af stoffet, og til at du efter uddannelsen er både teoretisk og praktisk 100 % klar til at arbejde professionelt som terapeut. Du må naturligvis have have flere end 30 træningssessioner – og de giver dig også mulighed for at have en økonomisk indtjening allerede under uddannelsen.

Desuden skal du under denne hypnose uddannelse gennemgå egenterapi (minimum 25 timer). Dette er for at sikre at du kommer ud som en robust terapeut – klar til at møde dine klienter fra et stærkt og solidt personligt fundament. Det forventes at du primært bruger hypnoseterapi i din egneterapi sådan at du selv i egen proces mærker den dybtgående effekt af den terapi du selv skal praktisere. Hvis du ønsker at begrænse din udgift til egenterapi er der flere måder at gøre dette på, f.eks.:

 • Du kan tilbyde gratis træningssessioner til andre terapeuter, mod at I bytter behandling, så du også får en gratis behandling hos vedkommende. Derved får du egenterapi uden beregning samtidig med at du får en motiveret træningsklient.
 • Du kan udveksle egenterapi med dine medstuderende. Øvelser der foregår som en del af undervisningen tæller dog ikke med. Men I kan f.eks. mødes mellem modulerne til træningsaftener og udveksle behandlinger. Dette kan tælle som egenterapi  – men først efter modul 2.

Du vil som studerende på Hypnose Terapeut Skolen løbende få supervision og sparring, både omkring dit arbejde med klienter og din selvudvikling.

Ialt er der tale om 340 lektioners hypnose uddannelse – hvilket gør det til en af Danmarks stærkeste uddannelser indenfor dette felt.

PRIS: 24.800 kr

Early bird

Spar 3.000. Ved tilmelding senest 1 måned før holdstart, er din pris 21.800 kr ved ratebetaling og 20.000 kr ved fuld betaling ved tilmelding.

Hvis du vælger ratebetaling.

Skal du indbetale 5.000 kr i engangsbetaling ved tilmelding (kr. 2000 ifm med Early Bird) og derefter 12 månedlige rater á 1.650 kr.

Nul renter. Nul gebyrer.

Hvis du vælger fuld betaling ved tilmelding

Ved betaling af hele beløbet ved tilmelding får du rabat. Din pris er da kun kr. 23.000 (Early Bird : 20.000 kr)

Ring på tlf 5191 2867 hvis du har spørgsmål til eller særlige ønsker/behov i forhold til ratebetalingsordninger. Vi kan helt sikkert finde en ordning der passer til dine behov.

 

Tilmelding

Send en mail med navn, adresse og telefonnummer, og gerne et par linier om dig selv til henrik@hypnoseterapeutskolen.dk

Du er naturligvis også velkommen til at tilmelde dig ved at ringe på tlf 5191 2867, ligesom du altid kan kontakte os, hvis du har brug for mere information inden du tilmelder dig.

Tilmelding er bindende, og ved ratebetaling underskrives bindende betalingsaftale.

I prisen er inkluderet:

 • 16 undervisningsdage 
 • Eksamen & Certificering som Hypnose Terapeut
 • Online selvhypnosekursus: Nøglen til FORANDRING
 • Grundig og udførlig uddannelsesmanual
 • 1 års gratis sparring / supervision efter certificering over telefon
 • Lukket facebookgruppe hvor der uploades video af de praktiske demonstrationer af teknikker og metoder, og hvor der kan erfaringsudveksles med de andre deltagere på holdet
hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose

Certificering

Hvis du ønsker at blive certificeret Hypnoseterapeut gennem Hypnose Terapeut Skolen skal du opfylde følgende krav:

 • Aktiv deltagelse i undervisningen
 • Gennemførelse af 30 sessioner med klienter
 • Gennemførelse af min. 25 sessioners egenterapi hos hypnoseterapeut efter eget valg (kan gennemføres med medstuderende)
 • Aflevere 5 skriftlige cases (case ark udleveres)
 • Aflevere en minirapport om et klientforløb med minimum 3 behandlinger
 • Bestå både den skriftlige og den praktiske eksamen. Underviseren indstiller dig til eksamen når du vurderes at være klar i forhold til dit faglige niveau, som løbende følges og gives feedback på under uddannelsen. 

Udover Certifikat fra Hypnose Terapeut Skolen giver uddannelsen ret til certificering hos International Association og Counselors and Therapist (IACT), en international anerkendt terapeut forening som Hypnoseterapeutskolen er medlem af.

hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose