Bliv professionel hypnose terapeut – med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen

Lær hypnose og gå på opdagelse i en verden af forandring

Med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen lærer du at bruge hypnose som terapeutisk værktøj til dybtgående forandringer. Undervejs vil du gennem viden, træning, supervision og terapi vokse på både et personligt og fagligt plan – så du er klædt på til at starte din egen klinik, og arbejde professionelt med hypnose og hypnoseterapi.

Fokus igennem hele uddannelsen er på din læringsproces.

Du har mulighed for at overnatte og tilkøbe fuld forplejning under alle moduler, så du kan fokusere 100 pct på uddannelsen.

Hvis du vælger ratebetaling kan du komme med på denne transformerende uddannelse for KUN 1.958 kr pr måned i 12 måneder (efter depositum på kr. 5.000)

Hvis du ønsker at tilkøbe overnatning og fuld forplejning gennem hele uddannelsen, skal du kun betale kr. 2.600,- pr. måned i 12 måneder, efter at du i forbindelse med tilmelding har betalt depositum på kr. 5.000,-

Læs mere om priser længere nede på denne side.

Skal du have en plads på næste hold? Vi starter d. 31. oktober.

Forudsætning: Et åbent sind og lyst til forandring

Når du tager en hypnose uddannelse på Hypnose Terapeut Skolen, behøver du ikke at have noget forudgående kendskab til hypnose. Du lærer alt om hypnose og hvordan du bringer andre ind i denne dybe, fokuserede og afslappede tilstand. Desuden lærer du, udfra en holistisk tilgang, om sammenhængen mellem sind, krop, tanker, følelser og adfærd. Du bliver også trænet i bevidst og ubevidst kommunikation, og du vil indlære og træne en komplet række af terapeutiske teknikker og metoder. Allerede efter første modul er du klar til at gå i gang med hjælpe andre med hypnose og hypnoseterapi!

Du opnår undervejs naturligvis også en større selvindsigt, ligesom du får bearbejdet mange af dine egne underbevidste forhindringer. Det betyder, at du som person gennemgår en markant selvudviklingsproces i løbet af uddannelsen, og kommer ud som en bedre udgave af dig selv.

Modulopbygget hypnose uddannelse

Vores terapeutiske hypnose uddannelse er modulopbygget, og består af 5 moduler – ialt 18 dages intensiv undervisning.

På Hypnose Terapeut Skolen får du meget mere end et kursus, hvor du lærer at bringe andre i hypnose. Gennem denne unikke hypnose uddannelse får du også en dyberegående forståelse omkring det menneskelige sind, og årsagerne til de adfærds- og tankemønstre vi har som mennesker.

Denne forståelse hjælper dig med at se ind bag overfladen, og forstå dig selv og din klient på et dybere plan.  Med alle de effektive værkstøjer du lærer, kan du hjælpe andre mennesker på et dybt plan med at bearbejde og give slip på blokeringer og ubalancer, og dermed skabe varige, positive forandringer.

hypnose uddannelse, Lær hypnose

Træning, supervision og egenterapi

Mellem hvert modul af Hypnose Terapeut Skolens hypnose uddannelse skal det indlærte trænes. Udover at du opfordres til at træne med dine medstuderende, gennemgår du undervejs mindst 30 sessioner med klienter derhjemme, med supervision fra underviseren (telefon/skype). Dette medvirker til en stærk og dyb integration og forståelse af stoffet, og til at du efter uddannelsen er både teoretisk og praktisk 100 % klar til at arbejde professionelt som terapeut. Du må naturligvis have have flere end 30 træningssessioner – og de giver dig også mulighed for at have en økonomisk indtjening allerede under uddannelsen.

Desuden skal du under denne hypnose uddannelse gennemgå egenterapi (minimum 25 timer). Dette er for at sikre at du kommer ud som en robust terapeut – klar til at møde dine klienter fra et stærkt og solidt personligt fundament. Du vælger selv frit hvilken terapiform der passer dig bedst og hvilken terapeut du ønsker at benytte dig af. Hvis du ønsker at begrænse din udgift til egenterapi er der flere måder at gøre dette på, f.eks.:

 • Du kan tilbyde gratis træningssessioner til andre behandlere/terapeuter, mod at I bytter behandling, så du også får en gratis behandling hos vedkommende. Derved får du egenterapi uden beregning samtidig med at du får en motiveret træningsklient.
 • Du kan udveksle egenterapi med dine medstuderende. Øvelser der foregår som en del af undervisningen tæller dog ikke med. Men I kan f.eks. mødes mellem modulerne til træningsaftener og udveksle behandlinger. Dette kan tælle som egenterapi  – men først efter modul 2, og først når den du udveksler med har haft min. 15 øve sessioner.

Du vil som studerende på Hypnose Terapeut Skolen løbende få supervision og sparring, både omkring dit arbejde med klienter og din selvudvikling.

Ialt er der tale om 340 lektioners hypnose uddannelse – hvilket gør det til en af Danmarks stærkeste uddannelser indenfor dette felt.Pris : 28.500 kr

PRIS

Ved betaling af hele beløbet ved tilmelding får du 10 % rabat – prisen er da 25.650 kr

Ratebetaling:

Depositum: 5000,-

Derefter 12 månedlige rater på 1.958 kr.

Ring på tlf 5191 2867 hvis du har spørgsmål til eller særlige ønsker/behov i forhold til ratebetalingsordninger. Vi kan helt sikkert finde en ordning der passer til dine behov.

Klik HER for at se 3 eksempler på ratebetaling ved forskellige ønsker og behov.

Hvis du har brug for overnatning kan det tilkøbes for kr. 250,- pr. nat. Det dækker overnatning i delt dobbeltværelse på kursusstedet. Du kan også vælge overnatning i enkeltværelse for kr. 500,- pr nat (4 pladser – fordeles efter først til mølle). Du kan selvfølgelig også vælge at sove hjemme hos dig selv eller selv booke overnatning andetsteds.

Du kan vælge at tilkøbe fuld forplejning for kr. 1.000,- pr Modul for Modul 1-4 og kr. 500,- for modul 5.  Prisen dækker alle hovedmåltider (primært vegetarisk mad inkl. fisk og æg). Alternativt kan du vælge selv at medbringe mad.

Tilmelding er bindende, og ved ratebetaling underskrives bindende betalingsaftale. Indbetalte beløb refunderes ikke uanset årsag til framelding. Dog refunderes depositum ved framelding senest 2 mdr. før uddannelsens start.

Ved tilkøb af forplejning og overnatning kan dette indregnes i ratebetalingen.

Hvis du ikke ønsker overnatning og forplejning kan du altså komme med på uddannelsen for KUN 1.625 kr pr. måned i 12 måneder, når du har betalt depositum på kr. 5000,-

Tilmelding

Send en mail med navn, adresse og telefonnummer, om du ønsker at tage Modul 1 (grunduddannelsen) i Jylland eller på Fyn og gerne et par linier om dig selv til henrik@hypnoseterapeutskolen.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at tilmelde dig ved at ringe på tlf 5191 2867, ligesom du altid kan kontakte os, hvis du har brug for mere information inden du tilmelder dig.

I prisen er inkluderet:

 • 18 undervisningsdage inkl. eksamen
 • Eksamen &  Certificering som Hypnose Terapeut
 • Online selvhypnosekursus: Nøglen til FORANDRING
 • Online Hypnose Intro Kursus
 • Grundig og udførlig uddannelsesmanual (2 stk: Teori og Metodebeskrivelser)
 • 6 mdrs studie medlemsskab af International Association of Counselors and Therapists, IACT
 • 1 års fuld medlemsskab af IACT efter certificering
 • Certificering som “Certified Hypnotherapist” gennem IACT
 • 1 års gratis supervision efter certificering
 • Lukket facebookgruppe hvor der uploades video af de praktiske demonstrationer af teknikker og metoder, og hvor der kan erfaringsudveksles med de andre deltagere på holdet

Egenterapi afregnes med den/de terapeut(er) du vælger at benytte dig af under forløbet. Der er frit valg af hvilken terapi form og hvilken terapeut du benytter. Al egenterapi foregår udenfor undervisningstiden. Træning i din fritid med dine medstuderende kan medgå som egenterapi for den der modtager behandling i træningen – dog tidligst efter modul 2, og kun efter aftale med underviseren.

hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose

Certificering

Hvis du ønsker at blive certificeret Hypnoseterapeut gennem Hypnose Terapeut Skolen skal du opfylde følgende krav:

 • Deltagelse i undervisningen
 • Gennemførelse af 30 sessioner med klienter
 • Gennemførelse af min. 25 timers egenterapi hos terapeut efter eget valg
 • Aflevere 5 skriftlige cases (case ark udleveres)
 • Aflevere en minirapport om et klientforløb med minimum 3 behandlinger
 • Bestå både den skriftlige og den praktiske eksamen

Udover Certifikat fra Hypnose Terapeut Skolen giver uddannelsen mulighed for certificering hos International Association og Counselors and Therapist (IACT), en international anerkendt terapeut forening som Hypnoseterapeutskolen er medlem af.

hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose

Links til Hypnose klinikkerne

Besøg gerne hypnose klinikkens hjemmeside:

Fyns Hypnose Klinik