Bliv professionel hypnose terapeut – med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen

Lær hypnose og gå på opdagelse i en verden af forandring

Med en hypnose uddannelse fra Hypnose Terapeut Skolen lærer du at bruge hypnose som terapeutisk værktøj til dybtgående forandringer. Undervejs vil du gennem viden, træning, supervision og terapi vokse på både et personligt og fagligt plan – så du er klædt på til at starte din egen klinik, og arbejde professionelt med hypnose og hypnoseterapi.

Hvis du vælger ratebetaling kan du komme med på denne transformerende uddannelse for KUN 1.650 kr pr måned i 12 måneder (efter depositum på kr. 5.000)

Læs mere om priser længere nede på denne side eller HER.

Skal du have en plads på næste terapeuthold? Vi starter d. 3. juni 2021. Se alle datoer for de 4 moduler HER

Forudsætning:

For at starte på terapeutuddannelsen skal du gennemgå vores grundkursus. Du kan enten tage grundkurset Online eller som fysisk undervisning som 2 dages kursus. Derudover kræves kun et åbent sind og lysten til at arbejde med forandringsprocesser i dig selv og andre. Vores Online Video Grundkursus ligger klar til at du kan gå igang straks efter tilmelding.

På terapeutuddannelsen lærer du alt om at anvende hypnose effektivt og terapeutisk, til at hjælpe andre med at få det bedre enten psykisk eller fysisk.

Desuden lærer du, udfra en holistisk tilgang, om sammenhængen mellem sind, krop, tanker, følelser og adfærd. Du bliver også trænet i bevidst og ubevidst kommunikation, og du vil indlære og træne en komplet række af terapeutiske teknikker og metoder. Allerede efter første modul er du klar til at gå i gang med hjælpe andre med hypnose og hypnoseterapi!

Du opnår undervejs naturligvis også en større selvindsigt, ligesom du får bearbejdet mange af dine egne underbevidste forhindringer. Det betyder, at du som person gennemgår en markant selvudviklingsproces i løbet af uddannelsen, og kommer ud som en bedre udgave af dig selv.

Modulopbygget hypnose uddannelse

Vores terapeutiske hypnose uddannelse er modulopbygget, og består af 4 moduler – ialt 16 dages intensiv undervisning. Dertil kommer et antal live online møder efter behov – minimum 1 gang mellem hvert af modulerne.

På Hypnose Terapeut Skolen får du meget mere end et kursus, hvor du lærer at bringe andre i hypnose. Gennem denne unikke hypnose uddannelse får du også en dyberegående forståelse omkring det menneskelige sind, og årsagerne til de adfærds- og tankemønstre vi har som mennesker.

Denne forståelse hjælper dig med at se ind bag overfladen, og forstå dig selv og din klient på et dybere plan.  Med alle de effektive værkstøjer du lærer, kan du hjælpe andre mennesker på et dybt plan med at bearbejde og give slip på blokeringer og ubalancer, og dermed skabe varige, positive forandringer.

hypnose uddannelse, Lær hypnose

Træning, supervision og egenterapi

Mellem hvert modul af Hypnose Terapeut Skolens hypnose uddannelse skal det indlærte trænes. Udover at du opfordres til at træne med dine medstuderende, gennemgår du undervejs mindst 30 sessioner med klienter derhjemme, med supervision fra underviseren (telefon/skype). Dette medvirker til en stærk og dyb integration og forståelse af stoffet, og til at du efter uddannelsen er både teoretisk og praktisk 100 % klar til at arbejde professionelt som terapeut. Du må naturligvis have have flere end 30 træningssessioner – og de giver dig også mulighed for at have en økonomisk indtjening allerede under uddannelsen.

Desuden skal du under denne hypnose uddannelse gennemgå egenterapi (minimum 25 timer). Dette er for at sikre at du kommer ud som en robust terapeut – klar til at møde dine klienter fra et stærkt og solidt personligt fundament. Det forventes at du primært bruger hypnoseterapi i din egneterapi sådan at du selv i egen proces mærker den dybtgående effekt af den terapi du selv skal praktisere. Hvis du ønsker at begrænse din udgift til egenterapi er der flere måder at gøre dette på, f.eks.:

 • Du kan tilbyde gratis træningssessioner til andre terapeuter, mod at I bytter behandling, så du også får en gratis behandling hos vedkommende. Derved får du egenterapi uden beregning samtidig med at du får en motiveret træningsklient.
 • Du kan udveksle egenterapi med dine medstuderende. Øvelser der foregår som en del af undervisningen tæller dog ikke med. Men I kan f.eks. mødes mellem modulerne til træningsaftener og udveksle behandlinger. Dette kan tælle som egenterapi  – men først efter modul 2, og først når den du udveksler med har haft min. 15 øve sessioner.

Du vil som studerende på Hypnose Terapeut Skolen løbende få supervision og sparring, både omkring dit arbejde med klienter og din selvudvikling.

Ialt er der tale om 340 lektioners hypnose uddannelse – hvilket gør det til en af Danmarks stærkeste uddannelser indenfor dette felt.

PRIS: 24.800 kr

Ratebetaling:

Depositum: 5000,-

Derefter 12 månedlige rater på 1.650 kr.

Ved betaling af hele beløbet ved tilmelding kan du spare 7 %. Din pris er da 23.000 kr.

Ring på tlf 5191 2867 hvis du har spørgsmål til eller særlige ønsker/behov i forhold til ratebetalingsordninger. Vi kan helt sikkert finde en ordning der passer til dine behov.

Overnatning og forplejning

Langt de fleste af vores kursister tilvælger både overnatning og fuld forplejning i forbindelse med uddannelsen. Derved kan du fokusere 100 % på din læringsproces både på det faglige og personlige plan, mens du er afsted på uddannelse.

Overnatning koster kr. 250,- pr. nat i dele-værelse på kursusstedet (rabatpris ved 3 nætter: 650 kr). Du kan også vælge overnatning i eneværelse for kr. 400,- pr nat (rabatpris ved 3 nætter: 1000 kr).

Du kan desuden tilkøbe fuld forplejning:

4 dages modul (alle måltider fra torsdag aften til frokost søndag plus kaffe, the, frugt, snacks mv) : Kr. 1.000

3 dages modul (alle måltider fra og med frokost fredag til og med frokost søndag plus kaffe, the, frugt, snacks mv) : Kr. 800

Forplejning og overnatning kan enten afregnes pr modul eller det kan indregnes i ratebetalingen over 12 måneder.

Tilmelding

Send en mail med navn, adresse og telefonnummer, og gerne et par linier om dig selv til henrik@hypnoseterapeutskolen.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at tilmelde dig ved at ringe på tlf 5191 2867, ligesom du altid kan kontakte os, hvis du har brug for mere information inden du tilmelder dig.

Tilmelding er bindende, og ved ratebetaling underskrives bindende betalingsaftale. Indbetalte beløb refunderes ikke uanset årsag til framelding. Dog refunderes depositum ved framelding senest 2 mdr. før uddannelsens start.

I prisen er inkluderet:

 • 16 undervisningsdage plus 4 live online supervisionsmøder
 • Eksamen & Certificering som Hypnose Terapeut
 • Online selvhypnosekursus: Nøglen til FORANDRING
 • Grundig og udførlig uddannelsesmanual
 • 6 mdrs studie medlemsskab af International Association of Counselors and Therapists, IACT
 • 1 års fuld medlemsskab af IACT efter certificering
 • Certificering som “Certified Hypnotherapist” gennem IACT
 • 1 års gratis sparring / supervision efter certificering over telefon
 • Lukket facebookgruppe hvor der uploades video af de praktiske demonstrationer af teknikker og metoder, og hvor der kan erfaringsudveksles med de andre deltagere på holdet
hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose

Certificering

Hvis du ønsker at blive certificeret Hypnoseterapeut gennem Hypnose Terapeut Skolen skal du opfylde følgende krav:

 • Deltagelse i undervisningen
 • Gennemførelse af 30 sessioner med klienter
 • Gennemførelse af min. 25 timers egenterapi hos terapeut efter eget valg
 • Aflevere 5 skriftlige cases (case ark udleveres)
 • Aflevere en minirapport om et klientforløb med minimum 3 behandlinger
 • Bestå både den skriftlige og den praktiske eksamen. Skriftlig eksamen afholdes ifm sidste undervisningsmodul.

Udover Certifikat fra Hypnose Terapeut Skolen giver uddannelsen ret til certificering hos International Association og Counselors and Therapist (IACT), en international anerkendt terapeut forening som Hypnoseterapeutskolen er medlem af.

hypnose uddannelse, hypnose uddannelse Jylland, Lær hypnose