Online Grundkursus – lær at hypnotisere

Normalpris: 1.795 kr

Prisen er inkl. adgang til vores Online kursus i selvhypnose der har en værdi af 795 kr.

Forårstilbud: SPAR kr. 200,- Køb Online Grundkursus til kr 1.595

Klik her for at købe Online Grundkursus til kr. 1.595

Hvis du hellere vil lære hypnose på et fysisk kursus – så klik her

Her kan du se Intro videoen til Online Grundkursus:


Mere information

Du kan tage vores grundkursus, hvor du lærer teknikker og metoder til at hypnotisere og plante nye ideer i underbevidstheden, som Online Video kursus.

Ligesom på vores 2 dages fysiske kursus, bliver alle emner naturligvis gennemgået grundigt, og alle metoder og teknikker demonstreres i praksis. Det betyder at du sammen med kursusmanualen som du kan downloade og printe, straks kan gå i gang med at træne at bruge værktøjerne.

Indholdet og manualen svarer til det der bliver gennemgået og udleveret på vores 2 dages fysiske grundkursus. Ja faktisk får du online adgang til ekstra indhold med flere demonstrationer af teknikker og metoder. PLUS en stor bonus Online som du kan læse mere om længere nede på siden.

Og du kan selvfølgelig nyde alle fordelene ved et online kursus – som f.eks. at du kan se og høre lektionerne igen og igen – og præcis når det passer dig.

Bonus indhold, Online Grund Kursus

Udover at lære at bringe andre i hypnose, er der i Online kurset adgang til ekstra indhold ift. det fysiske kursus:

Demonstrationer af 2 grundlæggende terapeutiske metoder, Indre Fred og Den Fantastiske Dig, som du kan bruge til at træne hele hypnose sessioner, og straks komme igang med at hjælpe andre med at få det bedre. Disse simple men effektive terapeutiske metoder, er ligeledes beskrevet grundigt i manualen.

Samtidig med Online Grundkursus, får du adgang til Online Intro Kursus, som er en faglig forudsætning for Grundkurset. I alt får du adgang til mere end 7,5 timers video undervisning. Eneste forudsætning for deltagelse udover Online Intro Kursus er et åbent sind og interesse for hypnose.

Du har mulighed for at downloade alle undervisningslektioner i Online kurset, både som video og som mp3 podcast, og se eller lytte til det hvor og når det passer dig. Når du har købt adgang har du altså tidsubegrænset adgang til undervisningsmaterialet.

Når du har købt kurset, kan du anmode om at blive medlem af facebook gruppen for kursister, studerende og færdiguddannede fra Hypnoseterapeutskolen. Du finder gruppen her: Facebook gruppe

Ekstra BONUS: Lær selvhypnose

Når du køber grundkurset får du også adgang til vores Online Kursus i hypnose til selvbehandling – Nøglen til FORANDRING.

Denne bonus koster normalt 795 kr

Læs mere om vores selvhypnosekursus HER

Denne bonus udløses uanset om du kommer det 2 dages LIVE grundkursus eller Online Grundkursus.

I Nøglen til FORANDRING lærer du selvhypnose gennem:

  • 7 video undervisningslektioner
  • Guidet mp3 hypnose som du kan dowloade – f.eks. til din telefon. Den guider dig effktivt gennem de 3 trin mod forandring,
  • 1 e-arbejdsbog (PDF) med alle pointer og information fra undervisningen, og mulighed for at nedskrive dine konkrete mål og dit mantra
  • PLUS 9 bonus mp3 hypnoser som du kan bruge til at bearbejde de gamle uhensigtsmæssige, underbevidste programmer

Træning – og hvad kan du efter grundkurset?

Det er vigtigt at træne meget for at blive god til hypnose. Det er typisk ret let af skaffe personer der er interesseret i at opleve hypnose, så du kan komme igang med træmingen. Måske har du familie og venner der er nysgerrige. Men ellers vil et simpelt opslag, på forskellige Facebook grupper og andre sociale medier som regel hurtigt give respons.

Min opfordring er, at du fra start melder klart ud, at du lige er påbegyndt din træning omkring hypnose, og at du har brug for at træne det at få andre i hypnose. Dette for at undgå at dem der melder sig som “øve kanin” tror, at du er klar til at hjælpe dem med svære psykiske og fysiske udfordringer.

Udover at træne de såkaldte induktionsmetoder (= det at få en person i hypnose) og fordybelsesteknikker (det at gøre hypnosen dybere), vil jeg anbefale at du træner suggestion (det at plante nye “frø” eller ideer i underbevudstheden) f.eks. gennem suggestionstest. Det er altsammen noget du lærer i kurset!

Når du så har trænet disse grundlæggende ting et stykke tid (den tid der passer for dig), kan du gå igang med hele sessioner efter de skabeloner der er givet i kursets bonus del. Hvis du er flittig med træningen, kan du efter kort tid komme igang med faktisk at hjælpe andre mennesker med at få det bedre – f.eks. at få mere ro og slappe mere af. Og det er guld værd!

Videre uddannelse

Grundkurset er adgangsgivende til vores Hypnoseterapeut uddannelse (4 x 4 dage – i alt 17 undervisningsdage), hvor du lærer at arbejde professionelt med hypnose som terapeutisk værktøj, og dermed bliver klar til også at hjælpe andre med “tunge” psykiske problemstillinger som f.eks. angst, fobier og lavt selvværd. Du kan læse meget mere om hypnose terapeut uddannelsen inkl. priser HER.

Indholdet på hver modul af terapeut uddannelsen kan du læse om HER