Velkommen til Nøglen til FORANDRING – Hypnoseterapeutskolens Online Selvhypnose Kursus! 

Med dette kursus lærer du let og effektivt at bruge hypnose til selvbehandling. Du lærer hvordan du med selvhypnose kan omprogrammere din underbevidsthed, så den arbejder positivt på at hjælpe dig med at nå dine mål. Indholdet på dette online kurset svarer til et heldags fysisk kursus. 

Det får du:

  • 7 video undervisningslektioner, og øvelser svarende til 1 hel dags fysisk kursus
  • Guidet mp3 selvhypnose. Den guider dig effktivt gennem de 3 trin mod forandring. Det gør læringsprocessen meget lettere og meget mere effektiv. Det er læring direkte ind i underbevidstheden af selvhypnose processen
  • 1 e-arbejdsbog (PDF) med alle pointer og information fra undervisningen, og mulighed for at nedskrive dine konkrete mål og mantra
  • BONUS: 9 mp3 hypnoser der hjælper dig med at rydde op i din underbevidsthed til en samlet værdi af 891 kr. 

PRIS

795 kr

Når købet er gennemført på bestillingsiden får du automatisk link til kurset i din mail boks. Læs mere om indholdet og udbyttet af kurset herunder. 

KØB Nøglen til forandring. 

 

Her kan du se Intro videoen til kurset:

Uddybende info

Har du noget du ønsker at ændre i dit liv? Men du oplever at det er svært at gennemføre det? Med din logik ved du godt hvad der er det bedste for dig – men det er som om der er noget der forhindrer dig i at gøre det? Det kan være at du har svært ved at motivere dig selv til at motionere? Eller du laver for mange overspringshandlinger i din dagligdag? Måske kæmper du med lavt selvværd, og vil gerne tro mere på dig selv ? Måske du ønsker at give slip på den indre uro du mærker i bestemte sammenhænge – f.eks. til eksamen eller når du skal ud at flyve?

Med hypnose – og dermed også selvhypnose – griber du fat om problemet ved roden, nemlig i din underbevidsthed.

Måske har du gået og troet at det var den logiske og analytiske del af dig der styrer i dit liv. At det bare handler om at tage en rationel og gennemtænkt beslutning og holde fast i den? Det kan godt fungere i nogle tilfælde.

Men hvis din underbevidsthed har en ide om, at det er bedre at gå en anden vej – eller rettere – at fortsætte som du plejer, så kan du kun i begrænset periode kan tage styringen – og så falder du tilbage i de gamle rutiner.

Spørg dig selv : Har du ikke en logisk og rationel viden om hvad der er bedst for dig at gøre? Jo, men har det hjulpet? Fik du igennem din logiske viden skabt eller holdt fast i den forandring du ønsker ? Nej vel?

Det er fordi det ikke er et logisk problem men et underbevidst – et følelsesmæssigt baseret – problem.

Og din underbevidsthed vinder ALTID over din logik hvis der er uenighed om hvad der bedst for dig.

Dine programmer styrer dig!

Din underbevidsthed arbejder hele tiden for at hjælpe dig, og den fungerer på nogle områder som en super-computer. Den lærer af dine sansninger og oplevelser, og der igennem downloader din underbevidsthed programmer – og det har den gjort siden du lå inde i din mors mave.  Disse programmer styrer 95 % af din adfærd, dine tanker og følelser.

Tænk over hvor vigtigt det er at du har et overtal af positive programmer kørende!

Hver gang du har downloadet et program – f.eks. lært at køre på cykel – har du været i en hypnotisk – dvs. fokuseret og indlæringsparat – tilstand!

Det du gerne vil forandre – hvad enten det er en adfærd, en kropslig eller følelsesmæssig reaktion, en overbevisning eller tankemønster skyldes et gammelt program som din underbevidsthed hænger fast i!

Med Nøglen til FORANDRING lærer du hvordan du kan gøre det positive fokus og den positive energi til den stærkeste i dig – for DET er nøglen til forandring af gamle programmer, der er dybt forankret i din underbevidsthed.

3 simple trin

Nøglen til FORANDRING indeholder en række video lektioner, hvor du gennem 3 SIMPLE TRIN lærer at programmere din underbevidsthed positivt, så du kan opleve forandringer i din måde at håndtere og opleve din hverdag på. Desuden får du den grundlæggende viden om hvad hypnose er og hvordan din underbevidsthed arbejder.

Du får også en e-arbejdsbog der beskriver alle de vigtige pointer omkring hypnose og selvhypnose i teori og praksis. I arbejdsbogen guides du også gennem at sætte et specifikt mål for det nye program der skal indkodes i underbevidstheden og at finde det rigtige mantra der bliver brændstoffet for det nye program.

Udover undervisningen i hvordan du kan programmere din underbevidsthed positivt til at arbejde for dig – så får du adgang til en mp3 lydfil hvor jeg guider dig gennem de 3 simple trin, så du let og ubesværet kan komme i gang med at skabe nye, positive programmer i din underbevidsthed, så du kan nå dine mål i dit liv og opleve den forandring du ønsker.

Det får du:

  • 7 video undervisningslektioner, og øvelser svarende til 1 hel dags fysisk kursus
  • Guidet mp3 hypnose som du kan dowloade – f.eks. til din telefon. Den guider dig effktivt gennem de 3 trin mod forandring,
  • 1 e-arbejdsbog (PDF) med alle pointer og information fra undervisningen, og mulighed for at nedskrive dine konkrete mål og dit mantra
  • Bonus: 9 mp3 hypnoser der hjælper dig med at rydde op i din underbevidsthed til en samlet værdi af 891 kr.

KØB Nøglen til FORANDRING her 

BONUS:

For at få det optimale udbytte af at skabe nye positive programmer, skal der nogle gange ryddes op på harddisken. Vi har alle gamle programmer med gamle vaner, adfærdsmønstre, negative tanker og overbevisninger. Det vil vi gerne hjælpe dig med at rydde op i, så dine nye programmer får mulighed for at fylde så meget som muligt i din underbevidsthed!

Desuden er indre ro og fred, og en generel stærk følelse af tryghed og afslappet velvære det allerbedste miljø for de nye positive programmer som Nøglen til forandring hjælper dig med at skabe. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at styrke din indre ro, tryghed og afslappethed.

Udover undervisningsmaterialet med 7 videoer, arbejdsbog og guidet mp3 der hjælper dig med let og effektivt at skabe det nye program i din underbevidsthed, så du kan ændre dit mindset og din adfærd – vil vi derfor  gerne tilbyde dig en værdifuld BONUS.

Du får derfor adgang til en række mp3 hypnoser, som vil hjælpe dig med at rydde op i de gamle, negative programmer i din underbevidsthed, opdatere eller give slip på dine gamle programmer der står i vejen for den forandring du ønsker i dit liv, og ikke mindst skabe mere indre ro, tryghed og afslappethed i dit sind og i din krop.

Hver mp3 hypnose har en værdi af kr. 99,- men du får dem altså fuldstændig GRATIS,

Du sparer dermed 891 kr,-

 

Følg nedenstående link for at få adgang til Nøglen til Forandring plus 9 BONUS mp3 hypnoser til KUN 795 kr.

Når købet er gennemført vil du automatisk modtage loginoplysninger til Online Kurset på mail

Hvis du efterfølgende tilmelder dig vores Hypnose Grund Uddannelse eller vores HypnoseTerapeut uddannelse modregnes det indbetalte beløb i prisen på uddannelsen.

Køb Nøglen til FORANDRING