Hypnose Grund Uddannelse 

4 dages intensiv træning hvor du får diplom som hypnotisør.

Pris: 3 månedlige afdrag på kr. 2.500 – IALT kr. 7.500,- 

Hypnose Grunduddannelsen er for dig, der ønsker en grundlæggende hypnose terapi uddannelse med masser af praktiske demonstrationer og hands-on træning. Hypnose Grunduddannelsen er en faglig hypnose uddannelse, der også er for dig der allerede har en terapeutisk uddannelse, men savner værktøjer til at arbejde endnu mere i dybden med dine klienter. Hvis du i forvejen har en hypnose uddannelse, kan du med fordel genopfriske din viden og opgradere dine fag kompetencer så du får fyldt hypnose værktøjskassen helt op.

Du får naturligvis gratis adgang til vores Hypnose Intro Kursus, så du allerede inden vi starter med de 4 intensive dage med fysisk undervisning, kender den grundlæggende teori om, hvad hypnose er og hvad det kan.

Elevudtalelse:

“Den 7.-10. februar 2019 havde jeg fornøjelsen af at deltage på grundmodulet i hypnoterapi hos Hypnoseterapeutskolen.

Det var en meget positiv oplevelse, som kun har givet mig mere lyst til at beskæftige mig med hypnose som terapiform, og også til brug i mit eget liv.

Henrik er en dygtig formidler, og hans respektfulde tilgang til andre mennesker tiltaler mig meget. Henrik udviser en respekt og interesse for andre mennesker der er inspirerende.

Jeg oplevede kurset som udbytterigt, da balancen imellem teori og øvelser gav den rette mængde ballast til at forstå det vi arbejdede med samtidig, at der var god tid til, at vi selv kunne prøve stoffet af i praksis.

Det var dejligt, at den valgte lokation var i rolige omgivelser og der var styr på forplejningen og de praktiske elementer igennem hele kurset. Rammerne var sat således, at man kunne fokusere på kursets indhold og det sociale med de øvrige deltagere. Jeg oplevede en virkelig tryg og dejlig stemning med kursets øvrige deltagere, hvor der var plads til seriøsitet, grin og åbenhed.

Rolf Meier – 36 år. Fysioterapeut”

Uddannelsens indhold

I vores grund uddannelse lærer du i teori og praksis, hvordan du sikkert og effektivt kan guide andre ind i den hypnotiske tilstand. En metode til at gøre dette kaldes en induktion, og du lærer her en række forskellige induktioner i teori og praksis, så du har værktøjer til forskellige typer af mennesker. Dertil kommer naturligvis effektive fordybsningsteknikker så du altid kan tage den hypnotiske tilstand til et endnu dybere niveau.

Du lærer også at udføre såkaldte suggestionstest, hvor du gennem suggestioner – som er forslag og ideer til underbevidstheden – kan teste en person hypnotiske kapacitet. Det kan bruges både i klinikken og i sociale sammenhænge ift. f.eks. familie og venner mv. Du lærer desuden at bruge suggestioner til at lede andre gennem hypnotiske processer, hvor store forandringer kan ske på et dybt ubevidst plan

Udover selve suggestionsdelen af hypnose, lærer du desuden relativ simple – men alligevel dybtgående og effektive – terapeutiske forandringsmetoder og teknikker, som du kan guide andre i gennem mens de er i hypnose.

Derved kan du komme i gang med at hjælpe andre med dels at forstærke ro, tryghed og afslappethed, og dels at give slip på ubehag eller gamle tanke- og adfærdsmønstre mv.  Derved lærer du redskaber der sammen med suggestionsdelen kan booste en positiv underbevidst forandringsproces hos andre.

Alt i alt  får du fyldt værktøjskassen op, så du kan begynde at arbejde med at hjælpe andre med at få et bedre liv gennem hypnose. Du kan f.eks. efterfølgende bruge hypnose på hobbyplan til at hjælpe andre med at give slip på dagligdagens frustrationer, og opnå en større følelse af ro og afslappethed.

Hvis du i forvejen arbejder terapeutisk med klienter, kan du bruge hypnoseværktøjerne til at hjælpe andre på et dybere og endnu mere forløsende plan, idet alle terapeutiske metoder vil kunne forstærkes gennem brugen af den fordybede hypnotiske tilstand.

4 intensive dage

Der undervises fra torsdag kl. 13 til søndag 15.

I prisen er inkluderet kaffe/the og frugt eller kage alle dage. Fuld forplejning kan tilkøbes for kr.1000,-

Forplejningen dækker aftensmad torsdag, alle måltider fredag og lørdag, samt morgen mad og frokost søndag. Desuden frugt, snacks og kaffe/the.

Bonus

Som en BONUS får du også adgang til vores Online kursus i selvhypnose – Nøglen til FORANDRING (værdi kr. 995,-), hvor du lærer at behandle dig selv, og bruge hypnose til at booste enhver forandringsproces i dig selv.

Hvis du vil lære mere

Du får diplom som Hypnotisør for gennemførelse af Grunduddannelsen. Hvis du efter vores Hypnotisør uddannelse ønsker at bruge hypnose til at arbejde på et endnu dybere og professionalt terapeutisk plan kan du fortsætte på Hypnose Terapeut Uddannelse. Her lærer du at forløse traumer og andre dybtliggende psykiske problemstillinger men også at arbejde med fysiske problemstillinger. Samtidig får du en stor teoretisk, psykologisk hypnose faglig viden og muligheden for dyb selvudvikling gennem de dybe processer der sættes i gang i træningen, egenterapien og supervisionen. Grunduddannelsen svarer til Modul 1 af hypnose terapeut uddannelsen. Opgraderingen giver adgang til modul 2-5 samt muligheden for international anerkendt certificering som Hypnoseterapeut.

Indhold, Hypnose Grund Uddannelse:

  • Hypnose Intro Kursus – Online Video Kursus, hvor du bl.a. lærer alt om hvad hypnose er, og hvordan underbevidstheden arbejder, samt de vigtigste af sindets love.
  • 4 intense dages undervisning med teori, praktiske demonstrationer og masser af hands-on træning og sparring. Undervisningen starter torsdag kl. 13 og slutter søndag kl. 15.30
  • Suggestionstest. Du lærer hvordan du kan teste enhver persons hypnotiske kapacitet
  • Hypnotiske suggestioner. Hvad er det, hvilke typer findes der og hvordan bruger du dem
  • Effektive induktioner i teori og praksis. Du lærer mindst 5 forskellige klassiske og effektive induktioner.
  • Grundlæggende terapeutiske forandringsmetoder i teori og praksis. Du lærer forskellige grundlæggende, men effektive metoder til at igangsætte og forankre underbevidste forandringsprocesser
  • Adgang til lukket facebookgruppe, hvor du kan erfaringsudveksle med de andre på holdet, og hvor du igen og igen kan se alle video demonstrationer af teknikker og metoder
  • BONUS: Nøglen til FORANDRING – Online Kursus i Selvhypnose

Pris :  kr. 7.500,- 

Prisen er inkl., kaffe, the, frugt og snacks.

Depositum på kr. 2.500,- betales ved tilmelding. Restbeløbet kan eventuelt betales i 2 månedlige rater á 2.500,- 

Early Bird pris: kr. 6.700,- 

Early Bird pris gælder ved tilmelding senest 2 mdr før start.

Fuld forplejning inkl. alle hovedmåltider kan tilkøbes for 1.000 kr.

Overnatning kan tilkøbes for kr. 250,- pr. nat. Det dækker overnatning i delt dobbeltværelse enten på eller i nærheden af kursusstedet. Enkeltværelse kan tilkøbes for kr. 500,- pr. nat.

Du kan efterfølgende opgradere til Hypnose Terapeut Uddannelsen for Plus kr. 21.000,- plus overnatning og forplejning. Det samlede beløb kan betales i op til 12 rater uden renter og gebyrer. Ring på tlf 51912867 og hør nærmere.

Tilmelding:

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk eller tlf. 51912867

Efter tilmelding sender vi dig en mail med praktiske oplysninger og faktura på depositum.

Datoer, efterår 2019:

31. oktober-3. november i Hylke ved Skanderborg.