Online Intro Kursus – Hvad er EFT (Tapping) og hvordan gør du

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og bliver også kladt Tapping.

Med vores gratis Online Intro kursus i EFT , får du mulighed for at lære hvad tapping er, og hvordan du hurtigt kommer i gang med at bruge EFT i hverdagen. Så kan du på egen krop fornemme hvordan denne fantastisk simple, og alligevel super effektive terapeutiske metode, kan reducere og ofte helt fjerne fysisk eller følelsesmæssigt ubehag.

Alle kan lære EFT, og der er gode chancer for at du hurtigt oplever en forandring, i det du går og har problemer med i hverdagen.

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og er tæt forbundet med hypnose, da EFT ligesom hypnoseterapi, handler om indre fokus og det at bearbejde fysisk, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. EFT er en simpel og meget hurtigvirkende terapeutisk metode med klinisk dokumenteret effekt på en lang række af forskellige typer af problemstillinger f.eks.

  • Smerter
  • Angst og fobier
  • Stress relaterede tilstande
  • Niveauet af stress hormon i kroppen
  • Og meget mere

Det får du:

  • 4 videoer med info og praktisk demonstration af, hvordan du hurtigt kan komme igang med at behandle dig selv med EFT / tapping
  • Som bonus får du adgang til 2 tapping meditationer, som hjælper dig på vej med at udføre selvbehandling efter kurset.

Få adgang til gratis Intro Kursus i EFT / Tapping her

Videreuddannelse

Efter intro kurset, kan du vælge at fortsætte med vores Grundkursus i EFT. Du kan tage grundkurset som 2 dages fysisk weekendkursus, eller som Online Video Kursus.

Efter gennemført grundkursus kan du lære at bruge EFT/Tapping som professionelt terapeutisk værktøj på vores Certificerede EFT Terapeut uddannelse, der forløber over 4 x 2 dage.

Dette er certificeret uddannelse, hvor altså lærer at arbejde professionelt med tapping, og dermed bliver klar til også at hjælpe andre med “tunge” psykiske problemstillinger som f.eks. angst, fobier og lavt selvværd. Desuden gennemgår du helt naturligt en personlig udviklingsrejse. Du kan læse meget mere om EFT Terapeut uddannelsen inkl. priser HER.