Online Intro Kursus – Hvad er Tapping og hvordan gør du

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og bliver også kaldt Tapping, fordi der tappes/bankes på meridianbane endepunkter.

Med vores gratis Online Intro kursus i EFT , får du mulighed for at lære hvad tapping er, og hvordan du hurtigt kommer i gang med at bruge EFT i hverdagen. Så kan du på egen krop fornemme hvordan denne fantastisk simple, og alligevel super effektive terapeutiske metode, kan reducere og ofte helt fjerne fysisk eller følelsesmæssigt ubehag.

Alle kan lære EFT, og der er gode chancer for at du hurtigt oplever en forandring, i det du går og har problemer med i hverdagen.

Tapping er tæt forbundet med hypnose, da Tapping ligesom hypnoseterapi, handler om indre fokus og det at bearbejde fysisk, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. Tapping er en simpel og meget hurtigvirkende terapeutisk metode med klinisk dokumenteret effekt på en lang række af forskellige typer af problemstillinger f.eks.

  • Smerter
  • Angst og fobier
  • Stress relaterede tilstande
  • Niveauet af stress hormon i kroppen
  • Og meget mere

Det får du:

  • 3 videoer med info og praktisk demonstration af, hvordan du hurtigt kan komme igang med at behandle dig selv med EFT / tapping
  • Videoerne er frit tilgængelige på vores YouTube kanal :

Se videoerne om EFT / Tapping her

Videreuddannelse

Efter intro kurset, kan du vælge at fortsætte med Tapping Terapeut uddannelse, der foregår som live online forløb.

Dette er certificeret uddannelse, hvor altså lærer at arbejde professionelt med tapping, og dermed bliver klar til også at hjælpe andre med “tunge” psykiske problemstillinger som f.eks. angst, fobier og lavt selvværd. Desuden gennemgår du helt naturligt en personlig udviklingsrejse. Du kan læse meget mere om Tapping Terapeut uddannelsen inkl. priser HER.