Lær Emotionel Friheds Teknik og bliv Certificeret EFT Terapeut

Alle kan lære EFT / Tapping!

EFT (Emotionel Friheds Teknik), er en meget kraftfuld og effektiv terapeutisk metode, med dokumenteret effekt mod bl.a. angst, stress tilstande, fobier, depression, vægttab, søvnproblemer afhængigheder, smerte og meget mere.

EFT er en kombination af principper fra kinesisk medicin om energibaner og akupunkturpunkter, samt moderne samtale terapi, hvor vi arbejder helt ind til kernen af problemet. Metoden er også kendt som tapping, da vi “banker” eller “tapper” med fingerspidserne, på udvalgte akupuktur punkter på hovedet, i ansigtet og på overkroppen.

Med vores EFT terapeut uddannelse lærer du at arbejde professionelt med EFT / Tapping som terapeutisk værktøj, så du kan hjælpe andre med både fysiske og psykiske symptomer.

Pris og varighed

Uddannelsen kører over 3 undervisningsmoduler. Modul 1 og 2 er på 3 dage og ligger fredag-søndag. Modul 3 er på 2 dage og ligger lørdag-søndag. På modul 3 afholdes den praktiske eksamen, og desuden vil der være opfølgende undervisning. I alt 8 hele kursusdage. Til den praktiske eksamen, demonstrerer du en EFT terapi session.

Der undervises i tidsrummet 10-17 fredage, 9-17 lørdage og 9-16 søndage.

Derudover afholdes 3 live online møder i løbet af uddannelsen.

Pris: 11.500 kr

Inklusive manual, certificering plus løbende supervision under uddannelsen, og i 1 år efter eksamen.

Der serveres kaffe, the, frugt, kage og snacks. Du sørger selv for frokost.

Prisen gælder ved betaling af hele beløbet ved tilmelding. Du kan også vælge at betale i 7 rater á 1.650 kr. Første rate betales ved tilmelding.

Overnatning på kususstedet kan tilkøbes for 250 kr i deleværelse og 400 kr pr nat i eneværelse. Du er velkommen til at ankomme aftenen før første undervisningsdag, og tage en ekstra overnatning. Overnatning er inkl. morgenmad.

Datoer, Næste hold

2 dages grundkursus 26-27. februar 2022.

Modul 1: 11-13. marts 2022

Modul 2: 22-24. april 20222

Modul 3: 21-22. maj 2022

Sted:

Skovhøjens Kursuscenter, Ydingvej 80, 8752 Østbirk.

Ligger tæt på sø og skov. Der er rig mulighed for at udforske naturen i området i fritiden.

Max. 8 deltagere

Overnatning

Overnatning på kursusstedet kan tilkøbes. Overnatning koster kr. 250.- pr. nat i delt dobbelt værelse på kursusstedet. Du kan også vælge eneværelse for kr. 400,- pr nat.

Forudsætning

Inden du kan komme med på EFT Terapeutuddannelsen, skal du lære grundlæggende brug af EFT. Det kan du gøre på vores grundkursus, enten 2 dages fysisk kursus, eller som Online Video Kursus. Udover at lære alle bankepunkterne grundigt at kende, og hvordan du konkret udfører tapping i praksis, lærer du på grundkurset at bruge EFT til effektiv selvbehandling.

Vi anbefaler desuden at du læser eller lytter dig igennem bogen “Sæt livet fri” af Nick Ortner inden du starter. Det vil give dig en god baggrundsviden, og bogen er pensum på uddannelsen.

Det er et terapeutisk forløb, og du skal derfor møde med et åbent sind, og være indstillet på at være en aktiv del af alle dele af undervisningen inkl. demonstrationsbehandlinger og gruppesupervision.

LÆS MERE OM 2 DAGES GRUNDKURSUS I EFT

Gratis Online Intro

Hvis du har brug for, lige at få gennemgået hvad EFT egentlig er, kan du tilmelde dig vores gratis Online Intro Kursus via dette link:

KLIK HER FOR ADGANG TIL GRATIS ONLINE INTRO KURSUS

EFT Bankepunkter på kroppen og hovedet

Hvad er det Tapping kan ?

Undersøgelser har vist, at EFT nedsætter kortisol niveauet (stresshormon) i din krop. Forhøjet kortisol niveauer er knyttet til f.eks. angst, vægtproblemer, søvnproblemer, manglende motivation, kroniske smerter, maveproblemer, problemer med indlæring og depression.

Længerevarende høje niveauer af kortisol i kroppen, er også skadeligt for dit immunsystem, da kroppens forsvarssystem så er indstillet på kamp og flugt, og du bliver derved mere modtagelig for infektioner. EFT / tapping hjælper altså dit immunsystem med igen at kunne udføre sit arbejde.

Populært sagt kan man sige at du med EFT kan slukke alarmen i hjernen, og lære krop og sind at se verden på en ny og mere tryg måde, slappe mere af og reagere mere hensigtsmæssigt i hverdagen.

EFT arbejder desuden på et dybt plan ift. til krop, sind og følelser, hvor vi effektivt gennem den terapeutiske brug, kan finde og forløse fastlåste traumer og triggere, fordi vi kan hjælpe klienten med indadvendt fokus og kontakt til kroppen og underbevidstheden.

Bliv EFT terapeut

Med vores certificerede EFT terapeut uddannelse, lærer du EFT helt fra bunden, og bliver klar til både at behandle dig selv med EFT, men også at arbejde professionelt som terapeut med tapping.

Uddannelsen er fordelt på 2 undervisningsmoduler på hver 3 dage (fredag-søndag) samt en eksamensweekend – i alt 8 dage. Inden uddannelsen starter skal du gennemføre et grundkursus i EFT eller have lignende forudsætning

Hvordan virker EFT / Tapping

Når du oplever fysisk eller psykisk ubehag, så er det forbundet til en ubevidst “alarm” eller faresignal bag, som aktiverer en stresrespons i sind og krop.

Essensen af EFT er, at vi sætter tanke- og følelsesmæssigt fokus på det skal arbejdes med, bl.a. ved at sige bestemte sætninger højt, samtidig med at der tappes/ “bankes” på udvalgte akupunkturpunkter.

Herved sendes der signaler til hjernens alarmcenter om at slukke den tilhørende “alarm” og det ubehag og stress respons der var forbundet med problemet. Derved kan vi effektivt bearbejde både fysiske, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. Og reducere angst, lindre smerte, forbedre søvn, slippe fobier og afhængigheder og meget mere

Alle kan lære EFT, og der er gode chancer for at du selv hurtigt kommer til at opleve en forandring, i det du går og har problemer med i hverdagen.

På denne uddannelse lærer du EFT som terapeutisk værktøj til at hjælpe andre fri for såvel fysisk som psykisk/følelsesmæssigt ubehag.

Som Certificeret EFT Terapeut fra Hypnoseterapeutskolen, mestrer du desuden nogle af de grundlæggende terapeutiske teknikker fra Hypnoseterapien som understøtter EFT`en, og gør dine behandlinger endnu mere effektive.

Du lærer at integrere og anvende din viden på en måde så du arbejder nærværende, intuitivt og kreativt.

Håndkantspunkt/karateslagspunkt

Tilmelding:

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk 

eller tlf. 51912867

Efter tilmelding sender vi dig en mail med praktiske oplysninger og faktura på depositum.

Indhold på uddannelsen:

Undervisningen er opbygget med passende blanding af gennemgang af teori, demonstrationsbehandlinger af teknikker og metoder samt praktiske øvelser 2 og 2.

Uddannelsen starter med gennegang af grundlæggende EFT i teori og praksis, herunder at behandle dig selv effektivt med EFT. Efterfølgende bygger vi mere og mere på, sådan at du kan bruge EFT professionelt med dine klienter.

Du opfordres desuden til at træne med dine medkursister mellem modulerne. Du skal som minimum gennemføre 20 klientsessioner, og modtage 15 egenbehandlinger.

Du skal være indstillet på at kunne komme til at arbejde med noget af dét du går og har problemer med – og måske at slippe det helt :-).

Vi gennemgår bl.a. :

 • Brugen af henholdsvis problemfokus og løsningsfokus
 • SUD skalaen
 • At banke / tappe med en klient
 • At banke ubehaget væk
 • Effektive bankesætninger (både positive og negative)
 • Det underbevidste farveleksikon
 • Triggere, traumer, UDIN og traumestrenge
 • Positive suggestioner – hvad, hvordan og hvorfor
 • At nå ind til problemets/ubehagets kerne – fokus gennem spørgeteknik
 • Fremtidsvisionen – at forankre og forstærke den positive tanke, følelse, kropsfornemmelse og adfærd.
 • Øjenfixering og fraktionering (hypnotiske teknikker til at “nulstille” og give slip når klienten sidder fast i sit ubehag)
 • Metoder til at slippe ubehaget gennem hypnotisk suggestion
 • De 4 F´er i terapi: Fokus, Forståelse, Frihed, Fornyelse
 • Traumeforløsning:
  • At tappe ind til kernen af problemet
  • Indre Barn arbejde med EFT
  • Filmmetoden med EFT
 • Behandling af fysiske symptomer med EFT
 • Sekundære gevinster og andre blokeringer
 • Behandlinger af negative overbevisninger mv
 • Hvem banker ? Terapeuten eller klienten? Fordele og ulemper
 • Online behandlinger / telefon behandling
 • De 4 hjerner
 • Traumestrenge og triggere
 • VAKOGS – sansetyper og sansepræferencer
 • Hulemandssyndromet
 • At give lektier

Hvad er EFT

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og er tæt forbundet med hypnose, da EFT ligesom hypnoseterapi, handler om indre fokus og det at bearbejde fysisk, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. EFT er en meget hurtigvirkende terapeutisk metode med klinisk dokumenteret effekt.

Det der så gør EFT særlig i forhold hypnoseterapi er, at der bankes meget let med fingrene på udvalgte akupunkturpunkter (meridianbane ende punkter). I EFT bruges i alt 9 forskellige punkter. Meridianbanerne ligger parallelt i begge sider af kroppen, og derfor findes de fleste af punkterne både i højere og i venstere side. Ofte – især i engelsk sprogede lande – kaldes EFT også for Tapping. Det er fordi man ”tapper” på kroppen med fingrene.

Ligesom i hypnoseterapi bruges der i EFT også det at “fodre” klienten med positive ideer og tanker (suggestioner og bekræftelser) – for derved at give slip på fysisk eller psykisk ubehag, og give plads til nye og mere positive tanker, følelser og kropsfornemmelser.

EFT er en videreudvikling af TFT – tankefeltterapi – som oprindeligt er udviklet af psykologen Roger Callahan. EFT blev udviklet af en af Callahans elever – Gary Craig. EFT og TFT er derfor 2 sider af samme sag, men EFT er overordnet set, en lettere måde at arbejde med denne meget effektive terapiform på. Lettere at lære, lettere at bruge og lige så effektiv.

Vi vil i uddannelsen tage udgangspunkt i den måde at arbejde med EFT på, som Nick Ortner beskriver i sin bog “Sæt livet fri”.

Bogen giver dig også en vigtig forhåndsviden om metoden og dens dokumenterede effekt. Denne bog er derfor pensum på uddannelsen, og det vil være en fordel at du har læst (eller hørt den som lydbog) inden første undervisningsdag

Hvad lærer du?

På uddannelsen lærer du at bruge EFT som terapiform til effektivt at behandle klienter. EFT arbejder ligesom hypnoseterapi, på et dybt plan ift. til krop, sind og følelser, hvorved vi effektivt kan finde og forløse fastlåste traumer og triggere, gennem indadvendt fokus og kontakt til kroppen og underbevidstheden.

Det betyder at du med EFT – ligesom hypnoseterapi – hjælpe andre med at forløse stort set ethvert psykisk og fysisk ubehag, og ofte også bagved liggende traumer.

Hvis du allerede arbejder med Hypnoseterapi er EFT det perfekte supplement til effektive behandlingsforløb.

EFT kan bruges effektivt til både selvbehandling og som terapiform.

Det er let at lære EFT! Og efter første modul er du klar til at øve dig på at hjælpe andre mennesker med EFT.

Du lærer naturligvis også spørgeteknikker, og det at guide en klient gennem de lag af både psykisk og fysisk ubehag, der ofte dukker op når traumer og triggere kommer op til overfladen og forløses. 

Endelig får du viden om hvad der ligger bag klientens ubehag, samt supplerende teknikker fra hypnoseterapi til at hjælpe klienten med både at give slip på problemet, og booste en ny positiv følelse og adfærd gennem positive suggestioner.

Som EFT terapeut – lærer du samlet set at kombinere EFT og grundlæggende teraputiske elementer og spørgeteknikker fra hypnoseterapi, så du som terapeut effektivt kan behandle de problemstillinger du møder hos dine klienter.

Certificeringskrav

 • Gennemførelse af 20 klientsessioner
 • Minimum 15 sessioner med egenterapi med EFT (kan allerede efter første modul gennemføres sammen med dine med-kursister)
 • 5 caseark fra klientsessioner afleveres (skabelon udleveres)
 • Bestået praktisk eksamen hvor du demonstrerer en EFT behandling