Lær Tapping og bliv Certificeret Tapping Terapeut

Alle kan lære Tapping!

Early Bird Rabat : Spar 33 %. Tilmeld dig senest 6.august og spar 2.500 kr.

Næste hold starter onsdag d. 6. september 2023

Tapping er en meget kraftfuld og effektiv terapeutisk metode, med dokumenteret effekt mod bl.a. angst, stress tilstande, fobier, depression, vægttab, søvnproblemer, afhængigheder, smerte og meget mere.

Tapping kaldes også EFT, Emotionel Friheds Teknik, og er en kombination af principper fra kinesisk medicin om energibaner og akupunkturpunkter, samt moderne samtale terapi, hvor vi arbejder helt ind til kernen af problemet. Metoden kaldes Tapping, da vi “banker” eller “tapper” med fingerspidserne, på udvalgte akupunktur punkter på hænder, hovedet, ansigt og på overkroppen. Du kan læse meget mere om metoden længere nede på denne side.

Med vores Tapping Terapeut uddannelse lærer du at arbejde professionelt med Tapping/EFT som terapeutisk værktøj, så du kan hjælpe andre med både fysiske og psykiske symptomer.

Pris og varighed

Uddannelsen kører som Live Online forløb over 8 undervisningsmoduler á 3,5 times varighed i tidsrummet 18.00-21.30. Al undervisning optages, så du kan se det igen, når som helst det passer dig.

Du lærer Tapping helt fra bunden, hvor vi starter med brugen af Tapping til selvbehandling, og derefter kommer der mere og mere på, så du til sidst er helt klar til at arbejde med klienter.

Hvert modul vil indeholde en blanding af teori, praktiske demonstrationer, øvelser, mulighed for at stille spørgsmål samt gruppe supervision.

Du har undervejs i uddannelsen samt i 1 år efter eksamen, fri adgang til vejledning / supervision ifm. både din egen proces og klientsessioner.

Early Bird Pris – SPAR 33 %

4.995 kr

Prisen gælder ved betaling af hele beløbet ved tilmelding. Du kan også vælge at betale i 5 rater á 1.650 kr, hvor første rate betales ved tilmelding.

Early bird pris slutter 6. august (1 måned før opstart af uddannelsesforløbet).

Inklusive manual, certificering plus løbende supervision under uddannelsen, og i 1 år efter eksamen.

Datoer, Næste hold, forår 2023

Modul 1: Onsdag, d. 8. februar kl. 18.00-21.30

Modul 1: Onsdag, d. 6. september kl. 18.00-21.30

Modul 2: Onsdag, d. 20. september kl. 18.00-21.30

Modul 3: Onsdag, d. 4. oktober kl. 18.00-21.30

Modul 4: Onsdag, d. 1. november kl. 18.00-21.30

Modul 5: Onsdag, d. 15. november kl. 18.00-21.30

Modul 6: Onsdag, d. 29. november kl. 18.00-21.30

Modul 7: Onsdag, d. 13. december kl. 18.00-21.30

Modul 8: Onsdag d. 10. januar kl. 18.00-21.30

Tilmelding

Tilmelding kan ske på tlf. 51912867 eller mail: Henrik@hypnoseterapeutskolen.dk

Praktisk:

Vi mødes online til hvert modul. Link til undervisningsforummet tilsendes på mail i god tid før 1. modul.

Eksamen

Du skal bestå en praktisk eksamen. Dette foregår ved at du på en video session demonstrerer en Tapping session. Du kan vælge at bruge en af de andre kursister på holdet som klient til din eksamen. Det kan også være en person der ikke er en del af holdet, bare ikke en fra nærmeste familie (da det oftest er uhensigtsmæssigt at udøve terapi på nærmeste familie). Der kan være tale om en video du optager og sender, eller en live video. Det bestemmer du.

Du skal øve dig for at blive dygtig!

Derfor er der krav om at du skal have haft minimum 20 træningssessioner med klienter inden du kan gå til eksamen. Dette skal du sætte tid af til, ud over de 8 undervisningsmoduler.

Egenterapi

For at blive certificeret skal du desuden gennemgå mindst 15 sessioner med egenterapi, hvor du modtager behandling med Tapping. Dette kan foregå ved udveksling med de andre på holdet, så det ikke bliver en stor ekstra udgift for dig. Egenterapi kan udveksles allerede efter modul 2. Egenterapien kan foregå enten online eller fysisk.

Samlede Certificeringskrav

 • Gennemførelse af 20 klientsessioner
 • Minimum 15 sessioner med egenterapi med Tapping (kan allerede efter første modul gennemføres sammen med dine med-kursister)
 • 5 caseark fra klientsessioner afleveres (skabelon udleveres)
 • Bestået praktisk eksamen hvor du demonstrerer en behandling med Tapping

Forudsætning

Vi anbefaler at du læser eller lytter dig igennem bogen “Sæt livet fri” af Nick Ortner inden du starter. Det vil give dig en god baggrundsviden, og bogen er pensum på uddannelsen.

Det er et terapeutisk forløb, og du skal derfor møde med et åbent sind, og være indstillet på at være en aktiv del af alle dele af undervisningen inkl. demonstrationsbehandlinger og gruppesupervision.L

Gratis Online Intro til Tapping / EFT

Hvis du har brug for, lige at få gennemgået hvad Tapping egentlig er, kan du se et par intro videoer på vores YouTube kanal. Du kan også læse meget mere om Tapping / EFT under nedenstående figur, der viser bankepunkterne på kroppen og på hovedet/ i ansigtet.

K

EFT Bankepunkter på kroppen og hovedet

Hvad er det Tapping kan ?

Undersøgelser har vist, at EFT nedsætter kortisol niveauet (stresshormon) i din krop. Forhøjet kortisol niveauer er knyttet til f.eks. angst, vægtproblemer, søvnproblemer, manglende motivation, kroniske smerter, maveproblemer, problemer med indlæring og depression.

Længerevarende høje niveauer af kortisol i kroppen, er også skadeligt for dit immunsystem, da kroppens forsvarssystem så er indstillet på kamp og flugt, og du bliver derved mere modtagelig for infektioner. EFT / tapping hjælper altså dit immunsystem med igen at kunne udføre sit arbejde.

Populært sagt kan man sige at du med EFT kan slukke alarmen i hjernen, og lære krop og sind at se verden på en ny og mere tryg måde, slappe mere af og reagere mere hensigtsmæssigt i hverdagen.

EFT arbejder desuden på et dybt plan ift. til krop, sind og følelser, hvor vi effektivt gennem den terapeutiske brug, kan finde og forløse fastlåste traumer og triggere, fordi vi kan hjælpe klienten med indadvendt fokus og kontakt til kroppen og underbevidstheden.

Bliv Tapping terapeut

Med vores certificerede Tapping Terapeut uddannelse, lærer du Tapping / EFT helt fra bunden, og bliver klar til både at behandle dig selv, men også at arbejde professionelt som terapeut med Tapping.

Hvordan virker EFT / Tapping

Når du oplever fysisk eller psykisk ubehag, så er det forbundet til en ubevidst “alarm” eller faresignal bag, som aktiverer en stresrespons i sind og krop.

Essensen af EFT er, at vi sætter tanke- og følelsesmæssigt fokus på det skal arbejdes med, bl.a. ved at sige bestemte sætninger højt, samtidig med at der tappes/ “bankes” på udvalgte akupunkturpunkter.

Herved sendes der signaler til hjernens alarmcenter om at slukke den tilhørende “alarm” og det ubehag og stress respons der var forbundet med problemet. Derved kan vi effektivt bearbejde både fysiske, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. Og reducere angst, lindre smerte, forbedre søvn, slippe fobier og afhængigheder og meget mere

Alle kan lære EFT, og der er gode chancer for at du selv hurtigt kommer til at opleve en forandring, i det du går og har problemer med i hverdagen.

På denne uddannelse lærer du EFT som terapeutisk værktøj til at hjælpe andre fri for såvel fysisk som psykisk/følelsesmæssigt ubehag.

Som Certificeret Tapping Terapeut fra Hypnoseterapeutskolen, kommer du desuden til at lære andre terapeutiske teknikker fra Hypnoseterapien til at slippe ubehag, som understøtter Tappingen, og gør dine behandlinger endnu mere effektive.

Du lærer at integrere og anvende din viden på en måde så du arbejder nærværende, intuitivt og kreativt.

Håndkantspunkt/karateslagspunkt

Tilmelding:

Book din plads nu på  henrik@hypnoseterapeutskolen.dk 

eller tlf. 51912867

Efter tilmelding sender vi dig en mail med praktiske oplysninger og faktura på depositum.

Indhold på uddannelsen:

Undervisningen er opbygget med passende blanding af gennemgang af teori, demonstrationsbehandlinger af teknikker og metoder samt praktiske øvelser 2 og 2.

Uddannelsen starter med gennemgang af grundlæggende Tapping i teori og praksis, herunder at behandle dig selv effektivt med EFT. Efterfølgende bygger vi mere og mere på, sådan at du kan bruge EFT professionelt med dine klienter.

Du opfordres desuden til at træne med dine medkursister mellem modulerne. Du skal som minimum gennemføre 20 klientsessioner, og modtage 15 egenbehandlinger.

Du skal være indstillet på at kunne komme til at arbejde med noget af dét du går og har problemer med – og måske at slippe det helt :-).

Vi gennemgår bl.a. :

 • Hvad er EFT ?
 • Hvordan metoden blev udviklet
 • Viden om alle bankepunkter
 • At banke / tappe: hvordan
 • Hvordan kommer man let i gang med at banke et ubehag væk
 • SUD skalaen
 • Lær at behandle dig selv effektivt med EFT
 • Brug EFT i dagligdagen
 • Effektive bankesætninger (både positive og negative)
 • Brugen af henholdsvis problemfokus og løsningsfokus
 • SUD skalaen
 • At banke / tappe med en klient
 • At banke ubehaget væk
 • Effektive bankesætninger (både positive og negative)
 • Det underbevidste farveleksikon
 • Triggere, traumer, UDIN og traumestrenge
 • Positive suggestioner – hvad, hvordan og hvorfor
 • At nå ind til problemets/ubehagets kerne – fokus gennem spørgeteknik
 • Fremtidsvisionen – at forankre og forstærke den positive tanke, følelse, kropsfornemmelse og adfærd.
 • Øjenfixering og fraktionering (hypnotiske teknikker til at “nulstille” og give slip når klienten sidder fast i sit ubehag)
 • Metoder til at slippe ubehaget gennem hypnotisk suggestion
 • De 4 F´er i terapi: Fokus, Forståelse, Frihed, Fornyelse
 • Traumeforløsning:
  • At tappe ind til kernen af problemet
  • Indre Barn arbejde med EFT
  • Filmmetoden med EFT
 • Behandling af fysiske symptomer med EFT
 • Sekundære gevinster og andre blokeringer
 • Behandlinger af negative overbevisninger mv
 • Hvem banker ? Terapeuten eller klienten? Fordele og ulemper
 • Online behandlinger / telefon behandling
 • De 4 hjerner
 • Traumestrenge og triggere
 • VAKOGS – sansetyper og sansepræferencer
 • Hulemandssyndromet
 • At give lektier

Hvad er Tapping

EFT betyder Emotionel Friheds Teknik, og er tæt forbundet med hypnose, da EFT ligesom hypnoseterapi, handler om indre fokus og det at bearbejde fysisk, følelses- og tankemæssige problemstillinger og negative adfærdsmønstre. EFT er en meget hurtigvirkende terapeutisk metode med klinisk dokumenteret effekt.

Det der så gør EFT særlig i forhold hypnoseterapi er, at der bankes meget let med fingrene på udvalgte akupunkturpunkter (meridianbane ende punkter). I EFT bruges i alt 9 forskellige punkter. Meridianbanerne ligger parallelt i begge sider af kroppen, og derfor findes de fleste af punkterne både i højere og i venstere side. Ofte – især i engelsk sprogede lande – kaldes EFT også for Tapping. Det er fordi man ”tapper” på kroppen med fingrene.

Ligesom i hypnoseterapi bruges der i EFT også det at “fodre” klienten med positive ideer og tanker (suggestioner og bekræftelser) – for derved at give slip på fysisk eller psykisk ubehag, og give plads til nye og mere positive tanker, følelser og kropsfornemmelser.

EFT er en videreudvikling af TFT – tankefeltterapi – som oprindeligt er udviklet af psykologen Roger Callahan. EFT blev udviklet af en af Callahans elever – Gary Craig. EFT og TFT er derfor 2 sider af samme sag, men EFT er overordnet set, en lettere måde at arbejde med denne meget effektive terapiform på. Lettere at lære, lettere at bruge og lige så effektiv.

Vi vil i uddannelsen tage udgangspunkt i den måde at arbejde med Tapping / EFT på, som Nick Ortner beskriver i sin bog “Sæt livet fri”.

Bogen giver dig også en vigtig forhåndsviden om metoden og dens dokumenterede effekt. Denne bog er derfor pensum på uddannelsen, og det vil være en fordel at du har læst (eller hørt den som lydbog) inden første undervisningsdag

Hvad lærer du?

På uddannelsen lærer du at bruge Tapping som terapiform til effektivt at behandle klienter. Tapping arbejder ligesom hypnoseterapi, på et dybt plan ift. til krop, sind og følelser, hvorved vi effektivt kan finde og forløse fastlåste traumer og triggere, gennem indadvendt fokus og kontakt til kroppen og underbevidstheden.

Det betyder at du med Tapping – ligesom hypnoseterapi – hjælpe andre med at forløse stort set ethvert psykisk og fysisk ubehag, og ofte også bagved liggende traumer.

Hvis du allerede arbejder med Hypnoseterapi er Tapping det perfekte supplement til effektive behandlingsforløb.

Tapping kan bruges effektivt til både selvbehandling og som terapiform.

Det er let at lære Tapping! Og allerede efter modul 2 er du klar til at øve dig på at hjælpe andre mennesker med EFT.

Du lærer naturligvis også spørgeteknikker, og det at guide en klient gennem de lag af både psykisk og fysisk ubehag, der ofte dukker op når traumer og triggere kommer op til overfladen og forløses. 

Endelig får du viden om hvad der ligger bag klientens ubehag, samt supplerende teknikker fra hypnoseterapi til at hjælpe klienten med både at give slip på problemet, og booste en ny positiv følelse og adfærd gennem positive suggestioner.